• Site-ul este operat si administrat de S.C. Revagro Agricultura S.R.L.. Adresa postala a S.C. Revagro Agricultura S.R.L. este: Agigea - Constanta.


 • Folosirea acestui site se supune urmatorilor termeni si conditii:

 • Folosirea site-ului www.fermaverde.ro constituie acceptul implicit pentru folosirea termenilor si conditiilor specificate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate in acest document, va rugam sa nu folositi site-ul www.fermaverde.ro.

 • Termenii si conditiile pot fi schimbate!

 • S.C. Revagro Agricultura S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si de a modifica termenii si conditiile fara notificare prealabila. Folosirea site-ului www.fermaverde.ro ulterioara actualizarilor sau modificarilor, constituie acordul dvs. implicit de a va supune termenilor si conditiilor. Pentru acest motiv, va incurajam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site.

 • Drepturi de copyright:

 • Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.fermaverde.ro inclusiv spre exemplu, grafica, imaginile, ilustratiile, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de S.C. Revagro Agricultura S.R.L. sau de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre S.C. Revagro Agricultura S.R.L.. Intreg continutul site-ului www.fermaverde.ro ca opera colectiva, este detinut de S.C. Revagro Agricultura S.R.L. si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. S.C. Revagro Agricultura S.R.L. detine dreptul de copyright pentru coordonarea, selectia, aranjarea si actualizarea intregului continut al www.fermaverde.ro.
  Intregul continut al www.fermaverde.ro si al site-ului ca intreg, este destinat folosirii personale, non-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului - permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, non-comercial - fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte media, si - fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.
  Niciun drept nu va fi transferat catre dvs. prin descarcare (download) a materialelor, ca rezultat al unui astfel de descarcari/transferari de fisiere. S.C. Revagro Agricultura S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.
  Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.fermaverde.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea S.C. Revagro Agricultura S.R.L..

 • Sugestii si comentarii:

 • Sugestiile si comentariile dvs. referitoare la site-ul www.fermaverde.ro sunt binevenite. Dincolo de acest lucru, orice comentarii, sugestii, raspunsuri, note, mesaje, idei sau alte comunicari (denumite in mod colectiv "comentarii") trimise catre sunt si raman proprietatea exclusiva a S.C. Revagro Agricultura S.R.L.. Prin trimiterea acestor comentarii, S.C. Revagro Agricultura S.R.L. este indreptatit sa foloseasca, sa reproduca, sa argumenteze, sa publice sau sa distribuie orice material trimis, pentru orice motiv, in orice scop, fara restrictie, fara a datora niciun fel de compensare, materiala sau de alta natura. Pentru acest motiv, va sugeram sa nu trimiteti cometarii sau informatii confidentiale sau materiale creative originale, idei de produse, coduri de computer (software) sau alte creatii originale.

 • Culori:

 • Toate imaginile publicate in ce infatiseaza produse sunt procesate pentru a fi afisate in mod cat mai corect. Din cauza ca culorile afisate pe monitor depind de calitatea acestuia, noi nu putem garanta ca monitorul dvs. poate afisa culorile in mod exact.

 • Corectarea erorilor si a inexactitatilor:

 • Informatiile din site-ul www.fermaverde.ro pot contine erori de dactilografiere, inexactitati sau ar putea fi incomplete sau neactualizate. In consecinta, ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, inexactitate sau omisiune si de a schimba sau actualiza informatia in orice moment, fara notificare prealabila (inclusiv dupa lansarea comenzii dvs.) Va rugam sa notati ca aceste erori, inexactitati sau omisiuni pot fi in legatura cu descrierea produsului, pretul sau disponibilitatea acestuia (stocuri). Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta cauzata de aceste evenimente.

 • Limitari

 • Site-ul www.fermaverde.ro este operat si administrat de S.C. Revagro Agricultura S.R.L. in mod "asa cum este" si "asa cum este disponibil" fara reprezentari sau garantii de orice fel, inclusiv cele legate de obligativitatea folosirii numelui sau de continuarea acestui serviciu pe o perioada nelimitata.
  www.fermaverde.ro nu isi asuma responsabilitati si nu ofera garantii implicite pentru produsele oferite in acest site. Aceasta neasumare nu se aplica garantiilor explicite date de catre fabricanti, produselor oferite in acest site.
  www.fermaverde.ro nu reprezinta si nu garanteaza ca informatiile prezente in web site sunt exacte, complete, folositoare sau actuale. nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea si suficienta descrierii fiecarui produs, toate descrierile produselor gasindu-si originea in specificatiile fabricantului fiecarui produs in parte. De asemenea, nu garanteaza ca site-ul www.fermaverde.ro va functiona fara intreruperi sau fara erori.
  www.fermaverde.ro nu isi asuma responsabilitatea sau reprezentarea pentru optiuni sau alte servicii sau date pe care le puteti accesa, descarca sau folosi ca rezultat al folosirii informatiilor continute in acest site sau pentru orice alt site pe care il puteti accesa prin . Legaturile (links) catre alte site-uri sunt oferite doar pentru convenienta dvs. Trebuie sa luati singuri deciziile in legatura cu interactiunea sau comunicarea cu alte site-uri.
  S.C. Revagro Agricultura S.R.L. nu isi asuma riscuri sau responsabilitati de niciun fel referitoare la folosirea produselor oferite prin www.fermaverde.ro.